Kontakt podaci

Kontakt za tiskano izdanje:
Email adresa: info.pretplata@novilist.hr
Telefon: 051 650 043
Telefon: 051 650 097

Kontakt za online izdanje:

Email adresa: info@novine.glasistre.hr
Telefon: 01 7776 783

 

Da li je online izdanje Glas Istre besplatno?

Ne. Možete vidjeti odnosno isprobati besplatno online izdanje, odabirom ponuđenih paketa pretplate bez obaveze na uplatu.

 

Kako se mogu pretplatiti na online izdanje Glas Istre?

Da bi mogli svakodnevno čitati online izdanje Glas Istre potrebno je izabrati jedan od ponuđenih paketa, te samo prvi puta popuniti tražene podatke.
Nakon toga kliknite na gumb "Završi narudžbu", nakon čega će se generirati račun sa svim potrebnim podacima i uputama za uplatu.

 

Kada ću nakon uplate moći početi sa čitanjem online izdanja?

Ako plaćate općom uplatnicom, virmanom ili online bankarstvom vaša pretplata će biti aktivirana odmah nakon primitka uplaćena novca ili slanje vaše potvrde o uplati. Nakon toga ćemo aktivirati vašu pretplatu i poslati vam odmah korisničke podatke za trenutačni pristup online izdanju. Kopiju uplate možete poslati na email: info@novine.glasistre.hr

 

Da li ću biti obavješten o isteku pretplate?

Da, biti ćete unaprijed obaviješteni o isteku pretplate, a na vašim korisničkim stranicama uvijek će vam biti vidljiv datum isteka pretplate, tako da možete uvijek na vrijeme uplatiti za naredni period i neometano čitati online izdanje Glasa Istre.

 

Izgubio sam svoje korisničke podatke, da li mi ih možete ponovo poslati?

Ako izgubite svoje korisničke podatke, na ovoj stranici ih možete uvijek zatražiti i za par sekundi bit će poslani na vaš email sa kojim ste se registrirali.